Tarta cu pere

de Lau in Prajituri, 12 Sep 2013 | 1159 vizualizari

 

Reteta am luat-o de pe net,

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 200 g faina
  • 100 g ulei
  • 4 linguri apa rece
  • 1 praf de sare
  • Umplutura
  • 4 pere potrivite
  • 200 g alune
  • 100 g zahar
  • 1oo g magiun
  • esenta de rom
  • 1 praf de sare
  • 4 linguri dulceata pentru uns
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu pere:

Aluatul-amestecam toate ingredientele si framantam o coca nelipicioasa si omogena.


Intindem coca intr-o foaie subtire si o adaugam in tava unsa si tapetata cu faina. Dam tava la congelator pana pregatim umplutura.


Umplutura-intr-un bol maruntim alunele,zaharul,scortisoara si un praf de sare. Rasturnam intr-un bol si in acelasi robot mixam 2 pere cu tot cu coaja pana devin ca o pasta, adaugam amestecul de alune, esenta si mixam pana se omogenizeaza.


Scoatem tava de la congelator si ungem cu magiun, adaugam compozitia de alune si ornam cu felii de pere (cele 2 ramase) ungem cu dulceata si dam la cuptorul incalzit cca 1 ora la 180 grade.

 

TIPS-URI

1

in reteta originala era 100 g nuci si 100 g migdale,

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

adry88 1

13.09.2013, 17:29

delicioasa

Lau 1

13.09.2013, 17:34

MonaMimi 1

13.09.2013, 22:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu pere