Triunghiuri cu mere si cu branza

de mirela0911 in Prajituri, 14 Iun 2011 | 3115 vizualizari

 

Dupa modelul de trigoane a lui Vladimir (MotanLaOale) am facut si eu cu mere si branza. Multumesc, au fost foarte bune!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinte
  • ulei pt uns foile
  • 3 mere
  • 3 lg nuca macinata
  • 1lgt scortisoara macinata
  • zahar dupa gust
  • zeama stoarsa de la o lamaie
  • 200g branza de oaie framantata
  • 1 ou
  • 3 lg smantana
  • sare (optional)
  • 1 ou pt uns
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Triunghiuri cu mere si cu branza:

Se lasa foile la dezghetat. Ungem fiecare foaie cu ulei dupa care le suprapunem, facem cate un set de trei foi. Le taiem pe lungime in trei fasii. In total vor iesi 12 portii.


Merele se spala, se curata si se dau pe razatoarea mare. Se amesteca cu sucul de lamaie. Se pune nuca macinata, zaharul si scortisoara si se amesteca. Cu aceasta compozitie ies 6 triunghiuri.


Branza se amesteca cu smantana si oul sa se omogenizeze. Se formeaza celelalte triunghiuri. Se pun in tava tapetata cu hartie de copt, se ung cu oul batut si se da la cuptor pana se rumenesc.


Se servesc cele cu mere reci iar cele cu branza caldute (mie asa mi-a placut).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Triunghiuri cu mere si cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mirela0911 1

15.06.2011, 15:11

Serviti, va rog!

adry88 1

15.06.2011, 16:29

ionela2682 1

15.06.2011, 17:45

Am crezut ca ai combinat branza cu merele.... dar m-am lamurit dupa ce am citit reteta!
Bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Panna cotta cu aroma de lavanda
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Choux a la creme

de RuxyRux 9

ieri la 22:55

Fursecuri cu lămâie

de RODIMUR 5

ieri la 18:30

RETETA RECOMANDATA
Tarta umeda cu mere