Triunghiuri cu mere si cu branza

de mirela0911 in Prajituri, 14 Iun 2011 | 3376 vizualizari

 

Dupa modelul de trigoane a lui Vladimir (MotanLaOale) am facut si eu cu mere si branza. Multumesc, au fost foarte bune!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinte
  • ulei pt uns foile
  • 3 mere
  • 3 lg nuca macinata
  • 1lgt scortisoara macinata
  • zahar dupa gust
  • zeama stoarsa de la o lamaie
  • 200g branza de oaie framantata
  • 1 ou
  • 3 lg smantana
  • sare (optional)
  • 1 ou pt uns
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Triunghiuri cu mere si cu branza:

Se lasa foile la dezghetat. Ungem fiecare foaie cu ulei dupa care le suprapunem, facem cate un set de trei foi. Le taiem pe lungime in trei fasii. In total vor iesi 12 portii.


Merele se spala, se curata si se dau pe razatoarea mare. Se amesteca cu sucul de lamaie. Se pune nuca macinata, zaharul si scortisoara si se amesteca. Cu aceasta compozitie ies 6 triunghiuri.


Branza se amesteca cu smantana si oul sa se omogenizeze. Se formeaza celelalte triunghiuri. Se pun in tava tapetata cu hartie de copt, se ung cu oul batut si se da la cuptor pana se rumenesc.


Se servesc cele cu mere reci iar cele cu branza caldute (mie asa mi-a placut).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Triunghiuri cu mere si cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mirela0911 1

15.06.2011, 15:11

Serviti, va rog!

adry88 1

15.06.2011, 16:29

ionela2682 1

15.06.2011, 17:45

Am crezut ca ai combinat branza cu merele.... dar m-am lamurit dupa ce am citit reteta!
Bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert pasca traditionala
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

RETETA RECOMANDATA
Trandafiri cu mere