Desert prajitura Kinder Bueno

de xana in Prajituri, 17 Mai 2018 | 2451 vizualizari

 

Am gasit reteta acestei prajituri pe Tastemade si mi-a placut mult, chiar daca este destul de dulce.

 

INGREDIENTE

  • 390 gr lapte condensat
  • 240 ml lapte + 50 ml
  • 3 galbenusuri
  • 400 ml frisca lichida neindulcita
  • 120 gr Nutella
  • 100 gr ciocolata cu lapte
  • 30 gr ciocolata amaruie
  • 2 pachete de biscuiti (tip shortcake)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura Kinder Bueno:

Intr-o oala amestecam 240 ml de lapte cu laptele condensat si galbenusurile. Punem oala pe foc mediu si amestecam mereu pana se ingroasa. Dam apoi deoparte pana se raceste.


Topim ciocolata cu lapte si cea amaruie, apoi le amestecam cu Nutella.


Batem frisca pana devine ferma si amestecam jumatate din cantitate cu preparatul de lapte condensat, iar cealalta jumatate cu preparatul de ciocolata.


Inmuiem pe rand biscuitii in restul de lapte(fara a-i lasa prea moi), iar intr-un platou mai inalt asezam un rand de biscuiti, unul de crema de ciocolata, unul de crema de lapte, apoi iar biscuiti si cele doua creme.


Dam la frigider pentru cel putin 2 ore, dupa care se poate portiona si servi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura Kinder Bueno" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Valclaudia 1

23.05.2018, 06:22

wow, sigur e dementiala! .... Cum se scurge crema aia de lapte!!

Ina 1

04.06.2018, 20:57

cum arata

dantes 1

23.06.2018, 06:44

Delicioasa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinta cu ficatei de pui
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu portocale