Desert prajitura Kinder Bueno

de xana in Prajituri, 17 Mai 2018 | 19776 vizualizari

 

Am gasit reteta acestei prajituri pe Tastemade si mi-a placut mult, chiar daca este destul de dulce.

 

INGREDIENTE

  • 390 gr lapte condensat
  • 240 ml lapte + 50 ml
  • 3 galbenusuri
  • 400 ml frisca lichida neindulcita
  • 120 gr Nutella
  • 100 gr ciocolata cu lapte
  • 30 gr ciocolata amaruie
  • 2 pachete de biscuiti (tip shortcake)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura Kinder Bueno:

Intr-o oala amestecam 240 ml de lapte cu laptele condensat si galbenusurile. Punem oala pe foc mediu si amestecam mereu pana se ingroasa. Dam apoi deoparte pana se raceste.

Topim ciocolata cu lapte si cea amaruie, apoi le amestecam cu Nutella.

Batem frisca pana devine ferma si amestecam jumatate din cantitate cu preparatul de lapte condensat, iar cealalta jumatate cu preparatul de ciocolata.

Inmuiem pe rand biscuitii in restul de lapte(fara a-i lasa prea moi), iar intr-un platou mai inalt asezam un rand de biscuiti, unul de crema de ciocolata, unul de crema de lapte, apoi iar biscuiti si cele doua creme.

Dam la frigider pentru cel putin 2 ore, dupa care se poate portiona si servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura Kinder Bueno" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Ina 1

04.06.2018, 20:57

cum arata

dantes 1

23.06.2018, 06:44

Delicioasa!

Ancutsa 1

07.05.2020, 20:48

De cand zic ca fac si eu, servesc de la tine pana atunci!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert foi de bezea cu crema de ciocolata si alune de padure