Prajitura cu menta si ciocolata by Laura Adamache

de mena29 in Prajituri, 14 Noi 2011 | 7667 vizualizari

 

Am gasit prajiturica asta buna pe blogul Laurei si mi-am zis ca merita incercata.A iesit o prajitura foarte buna.Am facut eu mici modificari deoarece am facut prajitura intr-o tava mai mare ca a Laurei.
Din pacate pozele mele sunt mici,am aparatul de fotografiat stricat si am facut pozele cu webcam-ul.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru o tava de 36/32:
  • 400 gr faina
  • 4 oua
  • 240 gr iaurt
  • 350 gr zahar
  • 175 ml sirop de menta
  • 80 gr fulgi de cocos
  • 110 ml ulei
  • 1 plic praf de copt  
  • 1 plic zahar vanilat
  • 350 gr ciocolatta cu lapte
  • o priza sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu menta si ciocolata by Laura Adamache:

Am amestecat intr-un castron toate ingredientele uscate si in alt vas pe cele umede dupa care le-am amestecat pe toate.Rezulta un aluat de consistenta fluida.


Ciocolata o taiem cu un cutit in fulgi destul de mari.Tapetam tava cu hartie de copt pe care o udam si o stoarcem bine inainte.Punem fulgii de ciocolata pe fundul tavii si turnam aluatul peste,cu grija.


Coacem prajitura in cuptorul preincalzit la 180 gradeC timp de 25-30 minute.


Lasam prajitura sa se raceasca dupa care o intoarcem pe un blat de lemn si indepartam hartia de copt cu grija.Pudram prajitura cu zahar pudra vanilat.


Tot procesul este foarte simplu si rezulta o prajitura tare buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu menta si ciocolata by Laura Adamache" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (69)

Sylvia 1

20.12.2011, 21:14

Mena scumppico ai facut o suta de bunatati eu aplaud prajitura asta ca arata bestial

mena29 1

21.12.2011, 10:42

Sylvia,nici nu ma compar cu tine,esti o draguta.

Valclaudia 1

26.01.2014, 08:15

wow!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Excelent