Prajitura cu menta si ciocolata by Laura Adamache

de mena29 in Prajituri, 14 Noi 2011 | 7234 vizualizari

 

Am gasit prajiturica asta buna pe blogul Laurei si mi-am zis ca merita incercata.A iesit o prajitura foarte buna.Am facut eu mici modificari deoarece am facut prajitura intr-o tava mai mare ca a Laurei.
Din pacate pozele mele sunt mici,am aparatul de fotografiat stricat si am facut pozele cu webcam-ul.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru o tava de 36/32:
  • 400 gr faina
  • 4 oua
  • 240 gr iaurt
  • 350 gr zahar
  • 175 ml sirop de menta
  • 80 gr fulgi de cocos
  • 110 ml ulei
  • 1 plic praf de copt  
  • 1 plic zahar vanilat
  • 350 gr ciocolatta cu lapte
  • o priza sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu menta si ciocolata by Laura Adamache:

Am amestecat intr-un castron toate ingredientele uscate si in alt vas pe cele umede dupa care le-am amestecat pe toate.Rezulta un aluat de consistenta fluida.


Ciocolata o taiem cu un cutit in fulgi destul de mari.Tapetam tava cu hartie de copt pe care o udam si o stoarcem bine inainte.Punem fulgii de ciocolata pe fundul tavii si turnam aluatul peste,cu grija.


Coacem prajitura in cuptorul preincalzit la 180 gradeC timp de 25-30 minute.


Lasam prajitura sa se raceasca dupa care o intoarcem pe un blat de lemn si indepartam hartia de copt cu grija.Pudram prajitura cu zahar pudra vanilat.


Tot procesul este foarte simplu si rezulta o prajitura tare buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu menta si ciocolata by Laura Adamache" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (69)

Sylvia 1

20.12.2011, 21:14

Mena scumppico ai facut o suta de bunatati eu aplaud prajitura asta ca arata bestial

mena29 1

21.12.2011, 10:42

Sylvia,nici nu ma compar cu tine,esti o draguta.

Valclaudia 1

26.01.2014, 08:15

wow!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort de biscuiți, cu cremă de ciocolată

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

Rasol de pui cu galuste imperiale

pe 17.07 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Prăjitură roz sau un altfel de Krem á la Krem