Cupcakes cu crema de mure

de Miha in Prajituri, 21 Dec 2014 | 999 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g branza de vaci
  • 100 g zahar
  • 50 g unt
  • 4 oua mici
  • 150 g iaurt de baut
  • 200 g faina
  • 1 praf de copt
  • esenta de lamaie
  • Pentru crema:
  • ~100 g mure
  • 1 lingura zahar
  • 200 ml smantana pentru frisca
  • 1 zahar vanilat
  • 1 intaritor de frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cupcakes cu crema de mure:

Branza se mixeaza cu zaharul, untul topit si esenta pana obtinem o crema fina. Adaugam ouale, unul cate unul, amestecand bine dupa fiecare. Vom obtine o crema pufoasa in care vom incorpora usor iaurtul de baut. La sfarsit punem faina amestecata cu praful de copt si omogenizam.


Compozitia obtinuta o punem in forme de briose.


Dam la cuptor la foc mediu, pentru vreo 30-40 de minute, pana briosele se rumenesc usor. Se scot pe un gratar si se lasa la racit.


Pentru crema:


Murele le punem intr-o craticioara cu o lingura de zahar. Punem la foc mic si fierbem pana scade toata zeama lasata de fructe. Dam deoparte si lasam la racit.


Smantana pentru frisca se bate pana incepe sa capete consistenta. Se adauga zaharul vanilat si intaritorul de frisca si se mixeaza pana frisca se intareste si devine pufoasa. Incorporam “gemul” de mure foarte bine racit, amestecand usor cu o spatula.


Punem crema intr-un posh si ornam briosele racite.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cupcakes cu crema de mure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Ksenya 1

22.12.2014, 10:25

ce bine arata!

Rocsi 1

22.12.2014, 22:01

Venii sa servresc si eu!

mirela0911 1

28.12.2014, 09:08

Delicioase!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Briose finlandeze - Korvapuusti