Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Prajitura copilariei mele....hmmm...arome: mere coapte, scortisoare,...amintiri.
Umplutura. Curatam merele, le dam prin razatoare. Adaugam zaharul si scortisoarele.
Blat. Amestecam ingredientele de la blat si intindem doua foi.
Asezam prima foaie intr-o tava cu hartie cerata, presaram putin gris pentru a absorbi zeama merelor din umplutura.
Punem umplutura peste prima foaie, apoi punem si a doua foaie.
Pentru a ajuta coacerea si eliberarea aburilor din umplutura putem face gauri cu o furculita pe suprafata prajiturii.
Coacem prajitura 45-50 minute la foc potrivit.
Cand prajitura sa mai racit presaram zahar pudra vanilata.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult