Prajitura cu mere

de GeorgiG in Prajituri, 9 Mai 2015 | 1179 vizualizari

 

O prajiturica foarte usoara si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • Foile:500 g faina
  • 150 g margarina
  • 150 g zahar pudra
  • 1 ou
  • 1 pachet praf de copt
  • 3 linguri smantana
  • Umplutura:
  • 1,5 kg mere
  • 12 linguri zahar
  • 3 pliculete zahar vanilat scortisoara
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mere:


  • Framantam o coca din faina,margarina,zahar pudra,ou, praful de copt si smantana.Impartim coca in doua parti egale.

  • Merele curatate de coaja le dam pe razatoare si le punem intr-o cratita.Peste mere adaugam zaharul, scortisoara si zaharul vanilat si punem cratita pe foc la calit. Dupa ce s-au calit le lasam la racit.

  • Intindem cele doua foi de marimea tavii in care coacem prajitura.Punem hartie de copt in tava, asezam prima foaie, apoi compozitia de mere si apoi a doua foaie. Ungem foaia de deasupra cu ou si o intepam din loc in loc cu furculita.

  • Introducem in cuptorul preincalzit pentru cca 40 minute pana capata o culoare aurie.

  • Taiem prajitura rece si o pudram cu zahar .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (9)

MOKUSKA 1

09.05.2015, 17:18

Cris2711 1

09.05.2015, 18:58

Rocsi 1

09.05.2015, 21:25

Foarte, foarte buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gugu luf