Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de _Alina_ in Prajituri, 23 Noi 2012 | 14718 vizualizari
_Alina_ 1
Multumesc Dana, Lau & Sylvia!
laura_n 1
mamaieelena 1
elucubratiiculinare 1
waw! Interesant
Bunica 1
Teo 1
mi se pare asa de interesanta...! abia astept sa o incerc!dar,ciocolata e de post?
Bya Ralu 1
adasev12 1
interesant
Valclaudia 1
foarte interesanta reteta!
Multumesc dragelor! @ Teo- ciocolata cu procent mare de cacao (55%, 75 %, 85 %) este de post. Citeste totusi ingredientele de pe ambalaj ca sa fii sigura
Criss 1
Waaaw, la cat de bine arata n-ai zice ca e de post.
diana_k 1
interesanta reteta, de ce e nevoie sa congelezi banana??
Multumesc Criss! Diana nu e musai sa o congelezi, dar asa se oxideaza mai greu Am facut ieri crema cu banane proaspete si a iesit foarte bine. In schimb la crema proaspata am adaugat muuulta zeama de lamaie
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de Catalina L 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de bucatarasa 1
ieri la 20:52
de laura_n 7
ieri la 18:55
de Bucataras 6
ieri la 10:49
de Miha 9
pe 22.04 la 19:58
pe 22.04 la 18:06
12 comentarii
10 comentarii
9 comentarii
11 voturi
10 voturi
9 voturi
Caty
RODIMUR
rivka 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!