Prajitura cu nuca de cocos si ganache de ciocolata

de T I M E A in Prajituri, 5 Mai 2013 | 9146 vizualizari

COMENTARII (57)

laura_n 1

05.05.2013, 22:10

pentru impresie artistica

T I M E A 1

05.05.2013, 22:11

si pt partea tehnica? )

laura_n 1

05.05.2013, 22:11

iti spun mai pe la iarna ))

diaconta 1

05.05.2013, 22:12

Merisor 1

05.05.2013, 22:12

pentru impresie artistica, parte tehnica si ingrediente, mai ales ciocolata

T I M E A 1

05.05.2013, 22:14

Dia ;
Meri asa, asa , dar nota unde e? Si oare e Best season?

laura_n 1

05.05.2013, 22:15

Merisor )

Aurelia 07_07 1

05.05.2013, 22:15

Arata super

T I M E A 1

05.05.2013, 22:15

incep sa ma simt ca la patinoar...imediat fac un triplu tulup )

T I M E A 1

05.05.2013, 22:16

multumesc Ica-mama

Merisor 1

05.05.2013, 22:17

Am uitat sa spun ca m-a incantat cum ai ornat, foarte frumos verdele acela as ca gazonul

laura_n 1

05.05.2013, 22:18

Timea )

Merisor 1

05.05.2013, 22:18

As vrea sa te vad facand triplu tulup

diaconta 1

05.05.2013, 22:19

N-avem note poate doamna profesoara Gaby cand vine pe la noi)))

T I M E A 1

05.05.2013, 22:19

mai bine nu , ajunge un bolnav in casa nu mai vreau si eu ceva rupt pe ci )

T I M E A 1

05.05.2013, 22:20

Meri si mie imi da senzatia de iarba verdele asta

Corinuta 1

05.05.2013, 22:25

frumoasa e! da sa pap, sa spun si daca e buna!

simona72 1

05.05.2013, 22:31

Buna prajitura, interesant decorata, nu stiam ce este iarba de deasupra!!!!

T I M E A 1

05.05.2013, 22:37

Cori cu drag

T I M E A 1

05.05.2013, 22:37

Simona iarba de nuca de cocos

Rocsi 1

05.05.2013, 22:37

Iau o bucatica ca e buna sigur

Valclaudia 1

05.05.2013, 22:38

asteptam reteta, de aseara ma tot gandesc la prajitura ta )

T I M E A 1

05.05.2013, 22:44

Rocsi cu drag

T I M E A 1

05.05.2013, 22:44

Claudia e foarte simpla si de efect

diaconta 1

05.05.2013, 22:50

Vai tu Timi,ai pus iarba in prajitura? Ntz Ntz...io nu mananc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Giulia