Prăjitură cu pere şi caramel

de diaconta in Prajituri, 18 Sep 2011 | 5222 vizualizari

COMENTARII (48)

gaby_gabytza 1

18.09.2011, 19:10

e buuuuuna

MotanLaOale 1

19.09.2011, 10:21

buna buna

LUK 1

19.09.2011, 16:33

super super

diaconta 1

19.09.2011, 18:00

Antici_gabitza Motane Luk foarte buna ,v-o recomand cu incredere

adry88 1

19.09.2011, 21:46

arata bn rau

diaconta 1

19.09.2011, 21:50

Eduard bine sau ....rau?
glumeam,multumesc e foarte buna si rapid de facut

RuxyRux 1

19.09.2011, 23:08

O senzatie...cred ca am sa o visez la noapte...arata...wowww!!! Sau mai bine zis...vreaaaauuuuuu si euuuuuuuuu

diaconta 1

20.09.2011, 08:26

Ruxy ti-as da cu drag,dar prajiturica asta s-a topit mai repede decat "sofisticatele" obisnuite

jolygina 1

20.09.2011, 10:31

arata foarte bine

MIUTA 1

20.09.2011, 13:06

Delicioasa

diaconta 1

20.09.2011, 13:47

Jolygina Miuta

mamaieelena 1

20.09.2011, 15:50

f buna

mihaelar63 1

22.09.2011, 01:40

Ai dreptate cu vedetele
Nu avem cum sa nu le observam

DIANA B 1

22.09.2011, 11:28

Valeleeeeeeeei , daca n-ar avea caramel , tot as infuleca

Tare gospodina mai esti , Clau si ce prezentari frumoase faaaci

diaconta 1

22.09.2011, 11:45

Diana,la prajiturica asta,caramelul e tot farmecul,dar incerc sa ma gandesc la ceva

diaconta 1

22.09.2011, 11:47

Mihaela demult nu te-am vazut,imi era dor de tine

diaconta 1

22.09.2011, 11:47

Mamaie

DIANA B 1

22.09.2011, 11:47

Cum de esti tu la ora asta pe net , ai ?
Daca faci caramelul din altceva decat din zahar , e

diaconta 1

22.09.2011, 19:57

Diana, ssssssssstttt eram la munca
mare gospodina ar trebui sa fiu sa fac caramelul din altceva ma gandeam sa-ti fac altfel de prajitura

Kori 1

26.09.2011, 08:58

yaaaam

Lau 1

07.10.2011, 17:04

am ajuns cam tarziu

diaconta 1

07.10.2011, 17:38

Lau,la asta e cam tarzior

babi5 1

14.12.2014, 09:30

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi si crem caramel