Prajitura cu piersici si prune

de lilik in Prajituri, 29 Aug 2011 | 2688 vizualizari

 

Clipe minunate,dulci de relax cu o felie de prajitura pufoasa,aromata si plina de fructe...

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 150 gr unt
  • 150 gr zahar
  • 2 piersici
  • 6 prune
  • 4 oua
  • 1 pliculet praf de copt
  • 1 praf de sare
  • coaja de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piersici si prune:

Spalam fructele si le taiem cubulete.


Mixam untul cu zaharul si sarea,pana devine cremos,apoi adaugam cate un ou pe rand,amestecand dupa fiecare in parte.


Incorporam faina cernuta cu praful de copt si coaja de lamaie rasa,iar la urma adaugam fructele taiate,amestecand usor de jos in sus.


Punem compozitia obtinuta intr-o tava(28 cm) unsa si tapetata cu faina si dam la cuptorul incins la 180° timp de 30-35 de minute(facem testul cu scobitoarea pt a fi siguri,iar daca mai e nevoie mai lasam cateva minute).


Lasam sa se raceasca,pudram cu zahar si servim..

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piersici si prune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Bunica 1

21.10.2011, 19:05

Delicioasa, Lilik La multi ani !

mirela0911 1

21.10.2011, 20:25

La multi ani, Lilik sa ai parte in viata doar de lucruri bune si frumoase, sanatate si tot ce iti doresti

deyutzky 1

21.10.2011, 23:09

La multi ani!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de ciocolata