Prajitura cu Ricotta

de - Andreea - in Prajituri, 14 Iun 2016 | 4772 vizualizari

COMENTARII (42)

deyutzky 1

14.06.2016, 10:17

mmm. ce buna trebuie sa fie!

CameliaR 1

14.06.2016, 10:24

Buna prajiturica!

- Andreea - 1

14.06.2016, 10:25

Deyu

- Andreea - 1

14.06.2016, 10:26

Camelya

Andra_Constantinescu 1

14.06.2016, 10:41

Delicioasa!

mirela0911 1

14.06.2016, 10:50

O felie as servi!

- Andreea - 1

14.06.2016, 10:51

Andra

- Andreea - 1

14.06.2016, 10:53

Mirela ... cu mare drag

MotanLaOale 1

14.06.2016, 11:01

Floryella78 1

14.06.2016, 11:32

arata bine, sigur este apreciata de cei mici!

AndrutzaP 1

14.06.2016, 11:34

O bunatate

katty 1

14.06.2016, 11:35

Tentanta!

Adrian2016 1

14.06.2016, 11:56

- Andreea - 1

14.06.2016, 12:02

Motan

- Andreea - 1

14.06.2016, 12:03

Floryella..multumesc

- Andreea - 1

14.06.2016, 12:03

Andrutza

- Andreea - 1

14.06.2016, 12:03

Katty

- Andreea - 1

14.06.2016, 12:03

Adrian

cristinutanicolita 1

14.06.2016, 14:05

Delicioasa

Bunica 1

14.06.2016, 14:28

Cam bună!

simona72 1

14.06.2016, 14:41

Foarte buna!

Rahela Velicu 1

14.06.2016, 14:45

- Andreea - 1

14.06.2016, 15:40

Noiinbucatarie

- Andreea - 1

14.06.2016, 15:40

Simo

- Andreea - 1

14.06.2016, 15:40

Bunica

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ricotta, clatite si iaurt grecesc (reteta cu nr 200)