Prajitura cu rom si ciocolata

de LUK in Prajituri, 2 Feb 2011 | 25185 vizualizari

COMENTARII (40)

LUK 1

03.02.2011, 23:26

Sylvia..bine ai revenit..nu te am mai vazut demult

kamy 1

04.02.2011, 16:38

asa-i daca sunt intarziata...nici firimituri nu mai gasesc bunaaaa

LUK 1

04.02.2011, 17:39

eh kamy..pentru tine mai am o bucatica

cristina_sarov 1

17.02.2011, 16:20

vreau si eu sa fac prajitura dar nu stiu cat zahar se pune la foi.la ingrediente nu ai scris de zahar dar la mod de preparrae ai scris ca se mixeaza ouale cu zaharul.

LUK 1

17.02.2011, 16:59

imi cer scuze Cristina..nu am observat..se pun 9 linguri de zahar..o sa incerc sa modific si in reteta..sper sa mai pot ca teoretic doar in termen de 3 zile mai poti modifica ceva...multumesc ca mi-ai atras atentia si sper sa ti placa prajitura

RuxyRux 1

17.02.2011, 17:13

Vai cum arata cred ca este extraordinara la gust

LUK 1

17.02.2011, 17:15

e f buna Ruxy..dar uite ca am uitat sa trec zaharul pt foi..i am dat un mesaj la Bucataras..sa vedem..

cristina_sarov 1

20.02.2011, 15:17

am facut si eu prajitura.mi-a iesit foarte buna.se merita sa o faceti si voi.foarte,foarte,buna.

LUK 1

23.02.2011, 12:24

ce mult ma bucur Cristina..multumesc!

adry88 1

04.07.2011, 21:43

Teo 1

20.06.2013, 23:35

si mie imi place!

Bya Ralu 1

21.06.2013, 00:40

babi5 1

25.06.2013, 17:50

bianca92 1

24.10.2013, 21:55

cat de bine arata

LUK 1

14.11.2013, 21:07

multumesc Bianca

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cuburi cu lapte (by Laura Sava)