Prajitura cu tarate de secara si visine

de Dea_Dea in Prajituri, 5 Iul 2013 | 2642 vizualizari

 

Nooa ma gandeam ce sa fac si asa cu ce am avut , am zis sa incerc , ca nu am facut niciodata , si a iesit tare buna!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 lingura zahar
  • 2 linguri ulei
  • 5 linguri iaurt
  • 150 gr tarate de secara
  • 200 gr visine fara samburi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu tarate de secara si visine:

Ouale se freaca cu zaharul pana devin cremoase.


Se adauga uleiul si iaurtul si se omogenizeaza.


Se adauga taratele , iar la final visinile.


Se pune in tava de chec cu hartie de copt si se da la cuptor la foc potrivit 40 min.


Se scoate si se lasa la racit pe gratar.


Se poate servi pudrata cu zahar pudra.


Pofta buna!!

TIPS-URI

1

La fel de bine taratele se pot inlocui cu faina , sau faina integrala

2

Visinile se pot inlocui cu cirese sau orice alt fruct.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu tarate de secara si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Lau 1

05.07.2013, 21:20

Rocsi 1

05.07.2013, 22:34

Am sosit sa iau o felie!

Dea_Dea 1

06.07.2013, 09:00

Repede sariti pe mine cu dieta!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Brioche cu crema de patiserie
  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake la rece