Prajitura cu visine, cacao si ciocolata

de _Alina_ in Prajituri, 16 Mai 2013 | 5450 vizualizari

COMENTARII (37)

Angelina_Elena 1

16.05.2013, 11:27

Arata foarte bine! La cat mai multi ani cu bucurie si veselie in casuta noastra virtuala!

RuxyRux 1

16.05.2013, 12:09

O minunatie!!!! Felicitari draga mea!

oana_pisicutza16 1

16.05.2013, 13:43

tare bine arata

Tabita _ 1

16.05.2013, 14:04

JamilaCuisine 1

16.05.2013, 14:53

Arata nemaipomenit!

elena001 1

16.05.2013, 15:08

bun,bun

Rocsi 1

16.05.2013, 23:48

Imi place mult combinatia de ciocolata cu visine

_Alina_ 1

17.05.2013, 09:09

Va multumesc pentru urari si pentru aprecieri!

_Alina_ 1

17.05.2013, 09:10

Miha, sa dea Domnul!

gaby_duceag 1

17.05.2013, 09:14

si eu si eu!
chiar daca-s intarziata, place mult

_Alina_ 1

17.05.2013, 09:20

Multumesc Gaby!

Lau 1

17.05.2013, 10:09

vreau si euuuu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajiturele cu doua creme - reteta nr.400