Prajitura cu zarzari

de gaby_gabytza in Prajituri, 12 Iul 2013 | 3919 vizualizari

 

reteta am luat-o de pe alt site dar nu mai stiu care :)))) important e ca e foarte buna la gust :D

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 500 g faina
  • 1 praf de copt
  • 1 praf sare
  • 1 esenta lamaie
  • 2 linguri cacao
  • 200 g margarina
  • 50 ml lapte
  • 200 g zahar
  • zarzari
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu zarzari:

Mixam margarina cu zaharul pana se topeste zaharul.Adaugam treptat cate un ou si mixam dupa fiecare.Amestecam faina cu praful de copt si il incorporam  in crema de margarina.Adaugam esenta,praful de sare si amestecam.Impartim compozitia in 2 si adaugam in amandoua laptele.Amestecam bine pe amandoua iar intr-o parte adaugam cacaoa.

Pregatim o tava mai inalta(eu am pus folie de aluminiu ca nu mai aveam hartie de copt dar voi puneti hartie de copt:D) si cu ajutorul unei linguri forma linii in tava din aluatul alb dupa adaugam din aluatul de cacao si iarasi aluat alb-cacao pana vi se termina compozitia.La mine au iesit doar 4 linii pentru ca tava mea e mica.

Spalam zarzarele, taiem in 2 si le scoatem samburi.Le asezam in tava peste copozitie.

Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu zarzari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu caise si zmeura