Da Andreea, din cauza cocosului, blatul e ffff sfaramicios.....bucatile astea au iesit cat de cat intregi........restul aproape ca o mananci cu lingurita direct din tavasau, poate ca nu stiu eu s-o fac
si eu am facut asa praji si mi s-a parut foarte zburlita cand am taiat-o....din cauza cocosului, dar ma gandesc ca daca pui un pic de faina in compozitie....poate nu se mai sfarama asa....
Buna, sunt noua pe aici, tocmai m-am logat pt ca imi place tare mult site-ul asta! Si tocmai am facut reteta ta Corina, vreau sa iti spun ca e grozava,imi place la nebunie combinatia intre blatul de cocos, crema de vanilie si glazura de ciocolata!aaa, sa nu uit am pus 2 linguri de faina in blat, jum de praf de copt stins cu lamaie si inca 2 oua ( pt ca tava mea e putin mai mare) si a iesit un blat delicios care nu se sfarama. O sa o mai fac sigur!