Prajitura de post, cu mere

de Ina in Dulciuri, 2 Dec 2016 | 25802 vizualizari

COMENTARII (25)

MotanLaOale 1

02.12.2016, 19:32

buna buna

Ina 1

02.12.2016, 19:42

Te servesc, Motanel

simona72 1

02.12.2016, 19:42

Urato

CameliaR 1

02.12.2016, 19:45

Minunata!

Ina 1

02.12.2016, 19:47

Simona )

Ina 1

02.12.2016, 19:47

Camy

Renataedina 1

02.12.2016, 19:52

-Licurici- 1

02.12.2016, 19:59

Arata asa bine....

miki_a 1

02.12.2016, 20:00

Ina, , ma bucur tare mult ca reteta v-a fost de folos, iar prajitura a iesit pe placul vostru! E o mare onoare pentru mine sa stiu ca un bucataras iscusit, asa ca tine , mi-a probat o reteta! Multumesc!

Bunica 1

02.12.2016, 20:18

Mâine o probez în mod sigur,prea este apetisantă!

Constelatialeu 1

02.12.2016, 20:43

Eu inca astept cu`curierul ala....

Satisfyyourcravings 1

02.12.2016, 20:51

Delicios!

Ina 1

02.12.2016, 20:54

Draga Miki, poza ta a facut totul Se vede cat e de fraged aluatul si-am vrut sa-l incerc

Ina 1

02.12.2016, 20:54

Buni, sigur iti va placea

portiadelumina 1

02.12.2016, 21:18

Preferata mea în materie de dulciuri de post. Fain!

katty 1

02.12.2016, 21:22

Delicioasa

Rocsi 1

02.12.2016, 21:24

Super, super grozava! As manca cateva bucati bune!

Merisor 1

02.12.2016, 23:52

Ce faina este!

mirela0911 1

04.12.2016, 10:27

O am și eu pe lista!

Rahela Velicu 1

05.12.2016, 16:02

Gherca Daniela 1

05.12.2016, 17:34

o bunatate de prajitura!

RuxyRux 1

08.12.2016, 20:51

O, daaaa Minunata!

diaconta 1

10.12.2016, 23:37

vaaai cum am scapat-o,asa-mi trebuie daca lipsesc

LiviaSavu46 1

02.12.2019, 17:05

Se poate pune praf de copt in loc de bicarbonat?

Ina 1

02.12.2019, 21:54

In principiu se poate dar va trebui sa renunti si la zeama de lamaie. Praful de copt are deja inclusa partea acida.
Fiind un aluat care se intinde in foi, eu prefer bicarbonatul. Praful de copt il pun doar in aluaturi care curg.
Mult succes!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere Microundata