Prajitura de visine cu glazura de ciocolata

de pana_luminita in Prajituri, 3 Iul 2010 | 4626 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 ling de ulei
  • 6 ling de zahar
  • 12 ling de faina
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 150 gr de visine fara samburi
  • un praf de sare

pt glazura 50 gr ciocolata cu lapte

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura de visine cu glazura de ciocolata:

Separam galbenusurile de albusuri , galbenusurile le frec cu un praf de sare si cele 6 linguri de ulei , albusurile se bat spuma cu zaharul vanilat si cele 6 ling de zahar .


Incorporam cele doua compozitii si adaugam in ploaie faina . Pune compozitia obtinuta intr-o forma de chec care in prealabil a fost unsa cu unt si tapetata cu faina . Presaram visinele peste compozitie si bagam la cuptor 35 minute la foc mic.


Intr-un vas la bel-marin topim ciocolata pe care o turnam peste prajitura dupa ce s-a racit

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de visine cu glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

gaby_duceag 1

04.07.2010, 09:13

suuuper! oare cum am sarit peste asta?grozav a iesit!

pana_luminita 1

05.07.2010, 09:38

ricamil cred ca este o confuzie nu am nici un cont pe facebook . Astept impresiile tale despre prajitura

elena1988 1

02.02.2011, 19:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema ganache si jeleu de visine