Prajitura desteapta

de Sylvia in Prajituri, 18 Mai 2010 | 5250 vizualizari

COMENTARII (8)

ela 1

18.05.2010, 17:43

eu prima,ca am terminat cu pulpa,acum vreau si desert

nadina73 1

18.05.2010, 17:50

si eu fac putin diferita dar orcicum e grozava 5 furcu

madi_marin 1

18.05.2010, 18:19

foarte buna e prajiturica asta.... si mie imi place mult....

Dana Cristea - pusikmea 1

18.05.2010, 18:37

am zis si eu ca o s-o incerc

Sylvia 1

19.05.2010, 17:12

E usor de facut, trebuie sa ai grija doar sa nu fie jos in cuptor si sa fie focul foarte mic.

mena29 1

24.05.2010, 17:15

Aceasta praji o fac si eu mereu,este usoara si rapida cinci furculite,bravo

Ina 1

24.05.2010, 17:24

da, si eu o faceam. Ca sfat, pentru ca blaturile sa fie bine delimitate de crema, albusurile se amesteca cu o lingura de lemn, doar prin miscari de du-te - vino ( de sus in jos) , nu circulare.

Sylvia 1

25.05.2010, 20:12

Ina merci de sfat sincer eu cred ca le-am ingramadit acolo glumesc dar nu am facut chiar cum spui tu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Madeleine-reteta clasica