Prajitura desteapta cu ciocolata

de Miha in Prajituri, 19 Oct 2010 | 41343 vizualizari

COMENTARII (90)

Lizicat 1

30.11.2010, 15:18

Spune-mi si mie la ce temperatura trebuie sa reglez cuptorul? Cred ca in chestia asta sta reusita acestei prajituri

Miha 1

30.11.2010, 17:05

Lizica, eu am un cuptor pe gaz, fara termostat. L-am reglat pe treapa cea mai mica de temperatura. Cred ca asta inseamna undeva in jur de 150-160 de grade.

Lizicat 1

30.11.2010, 17:31

Multam mult. Maine o fac sigur. Eu nu sunt deloc activa aici, dar vreau tare mult sa iti spun ca esti admirabila. Astazi am facut bogacele cu jumari. Sper sa mai ramana pana dimineata ca sa le pot face poze sa le pot posta. Multa bafta in tot ce faci!!!!!

Miha 1

30.11.2010, 21:11

Multumesc Lizica!

Mitinita 1

30.12.2010, 14:39

gata,dau paharul de coniac pe gat si la bucatarie cu mine!sper sa-mi iasa ca asta-i desertul de revelion!!!

Mitinita 1

30.12.2010, 22:33

Vai,cat v-am cautat la pranz sa va intreb de marimea tavii!!! A fost prea mare,dar gustul e super si am si o reteta noua ptr prajitura desteapta. Maine mai fac una alba ca jumatate s-a dus!super reteta!!!

Miha 1

30.12.2010, 23:46

Adina, am scris in reteta de marimea vasului...22 cm diametru.

Mitinita 1

31.12.2010, 00:33

Am vazut Miha si crede-ma tu ai fost singura care a scris marimea. Eu am avut o forma de silicon de 27cm cu 20,sau cam asa ceva.Cred ca e marimea ptr rulada . Nu eram sigura daca mai creste si nici nu aveam acasa ceva mai mic.Dar acuma stiu. Mici,dar se vad straturile.

Miha 1

31.12.2010, 00:52

Lau 1

25.02.2011, 10:23

jolygina 1

28.07.2013, 00:27

DIANA B 1

07.09.2013, 11:02



Buna intrebarea din final

cristinap 1

09.09.2013, 14:58

Miha 1

10.09.2013, 09:21

ryta 1

10.09.2014, 15:55

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu aroma de vanilie si gem de caise