Prajitura inteligenta

de DIANA B in Dulciuri, 26 Mar 2011 | 7749 vizualizari

COMENTARII (39)

DIANA B 1

27.03.2011, 15:52

@eleny2010 - incearc-o ... nu vei regreta ...

DIANA B 1

27.03.2011, 15:53

@KUK - da , daaaaaa am descris primirea ei in intro

Lau 1

27.03.2011, 17:09

delicioasa

kamy 1

27.03.2011, 19:35

mai mai ce praji nu mai ai mila de gresie?

DIANA B 1

28.03.2011, 10:27

@sufletista

DIANA B 1

28.03.2011, 10:28

@Kamy -Ms , ms , ms si ti-am spus , in bucatarie am parchet , asa ca ...

cristinne 1

28.03.2011, 19:12

multumesc pt raspuns!. aha, acum am inteles.. e bine de stiut.. si tata si viitorul meu soscru au glicemia ff ridicata, asadar medicul nu le mai da voie sa pape nik dulce, plus regim, nu au diabet insa nu-s pe drumul cel bun daca nu isi revizuiesc stilul de viata la mancare. Abia astept sa le zic ca am descoperit inlocuitorul zaharului la dulciurile de casa pt ca niciunul nu imi mai gusta din prajituri de vreo luna de frica lui)
mersi frumos de informatii.

mamaieelena 1

28.03.2011, 23:31

DIANA B 1

04.04.2011, 12:48

@mamaieelena - i-am dat repetir , asa ca serveste cat doresti

adry88 1

02.06.2011, 12:50

DIANA B 1

07.06.2011, 12:52

@eduard_09 , azi , din nou fac asa ceva si te invit la o feliuta ... mi-e cam lene si acest dulce se face usurel , doar cam multe vase de spalat ... si cum eu n-am apa de 2 zile

marieta 1

18.07.2011, 15:00

si eu am diabet si incerc fel de fel de metode!!!!!!!!!fructoza si zaharina lichida ne fac si noua viata mai usoara,si in plus cum ai spus si tu pot servi toti ai casei ca nu patesc nimic!!!!!!!buna prajitura!!!!!!!!

DIANA B 1

19.07.2011, 09:56

@marieta , imi pare rau ptr tine , stiu cum este (eu il am de 10 ani , tre' sa-i fac ceva dulce ) , dar cu un pic de atentie se poate trai binisor
Ms de vizita draga mea si ptr ca ti-a placut praji (postarile mele dulci , toate sunt cu fructoza , ptr ca eu nu folosesc zaharina )

Rahela Velicu 1

27.06.2021, 09:03

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Fantastica