Prajitura Lamaita

de T I M E A in Prajituri, 19 Mai 2013 | 33360 vizualizari

COMENTARII (62)

mihaelar63 1

20.05.2013, 12:47

Frumos ti-a mai iesit

T I M E A 1

20.05.2013, 18:32

multumesc fetelor

oana_pisicutza16 1

20.05.2013, 20:34

yammy

Panacris 1

18.09.2013, 19:50

Ligia Bxl 1

15.10.2013, 11:57

una cica ai dat-o in bara cu bicarbonatul de sodiu arata super

janette 1

15.10.2013, 12:23

iamiii....urmeaza la rand...felicitari

T I M E A 1

15.10.2013, 21:14

Ligia de ce? Asa ii zice

T I M E A 1

15.10.2013, 21:15

Janette - multumesc

Krystyan Trendy 1

25.10.2013, 14:04

janette 1

14.11.2013, 09:11

am incercat-o dar nu stiu din ce motiv foile insiropate si nu s-au fragezit....au ramas ca un biscuit aproape...

T I M E A 1

17.11.2013, 13:54

Janette, nu stiu motivul pt care foile nu ti s-au fragezit. La tipsuri am scris ca iasa mai fragede cu amoniac, insa si cu varianta folosita de mine mie mi s-au inmuiat chiar prea tare.

-Licurici- 1

24.06.2015, 12:12

super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de lamaie