Prajitura Lamaita

de T I M E A in Prajituri, 19 Mai 2013 | 27991 vizualizari

COMENTARII (62)

mihaelar63 1

20.05.2013, 12:47

Frumos ti-a mai iesit

T I M E A 1

20.05.2013, 18:32

multumesc fetelor

oana_pisicutza16 1

20.05.2013, 20:34

yammy

Panacris 1

18.09.2013, 19:50

Ligia Bxl 1

15.10.2013, 11:57

una cica ai dat-o in bara cu bicarbonatul de sodiu arata super

janette 1

15.10.2013, 12:23

iamiii....urmeaza la rand...felicitari

T I M E A 1

15.10.2013, 21:14

Ligia de ce? Asa ii zice

T I M E A 1

15.10.2013, 21:15

Janette - multumesc

Krystyan Trendy 1

25.10.2013, 14:04

janette 1

14.11.2013, 09:11

am incercat-o dar nu stiu din ce motiv foile insiropate si nu s-au fragezit....au ramas ca un biscuit aproape...

T I M E A 1

17.11.2013, 13:54

Janette, nu stiu motivul pt care foile nu ti s-au fragezit. La tipsuri am scris ca iasa mai fragede cu amoniac, insa si cu varianta folosita de mine mie mi s-au inmuiat chiar prea tare.

-Licurici- 1

24.06.2015, 12:12

super!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

5594 puncte

katty

4926 puncte

Bya Ralu

4803 puncte

mirela0911

4743 puncte

simona72

4027 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura ''Alba ca Zapada''