Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Anastasia in Prajituri, 9 Iun 2011 | 11275 vizualizari
diaconta 1
ce bijuterie ai facut Anastasia
DIANA B 1
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
luminita20_2006 1
waw...arata demential
Anamaria7 1
incredibil
lia maria 1
Waw ! cat de bun si cat de bine poate arata
Sidy 1
Cand spui dulce de la Anastasia sti ca vei gasi ceva deosebit ! Felicitari Alte comentarii la tine pe blog !
MIUTA 1
Imi place tot ce faci tu Super bun,imi place
Anastasia 1
Multumesc la toti pentru aprecieri pusikmea, agarul este un extract din alge marine cu proprietati de gelifiere, dar care este rezistent la temperaturi inalte si se descompune doar la fierbere, am scris la introducere
marieta 1
adevarat spectaculos!!!!!!!!!!!
nico_72 1
Esti foarte talentata,bravo!
Bya Ralu 1
felicitari
irena 1
Excelent !!!!!!!!!!!
VERONICA2607 1
super praji...iar de prezentare nu mai am ce zice....
oana_pisicutza16 1
super
ximena 1
super capsunile date in ciocolata!
Giana 1
Minunat arata
Krystyan Trendy 1
delicioasa prajitura
babi5 1
Ancutsa 1
Super!
Rahela Velicu 1
TRIMITE COMENTARIU
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 20:15
pe 02.05 la 20:10
pe 02.05 la 14:02
de Bucataras 6
pe 02.05 la 11:25
pe 02.05 la 10:57
de oanapl 7
11 comentarii
de Catalina L 8
9 comentarii
8 comentarii
de gaby_duceag 8
7 comentarii
6 comentarii
11 voturi
9 voturi
madi_marin
LadyCrs 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
abetina 1
Bucataria Stefaniei 1
Florentina_Cristina 1
maginean 1
laura_n 7
3385 puncte
Rocsi 9
2610 puncte
Constelatialeu 9
2522 puncte
Catalina L 8
1978 puncte
oanapl 7
1227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!