Prajitura lapte de pasare cu capsuni

de Anastasia in Prajituri, 9 Iun 2011 | 11275 vizualizari

COMENTARII (48)

diaconta 1

09.06.2011, 19:05

ce bijuterie ai facut Anastasia

DIANA B 1

09.06.2011, 19:07


aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

luminita20_2006 1

09.06.2011, 20:47

waw...arata demential

Anamaria7 1

10.06.2011, 07:37

incredibil

lia maria 1

10.06.2011, 13:34

Waw ! cat de bun si cat de bine poate arata

Sidy 1

10.06.2011, 15:24

Cand spui dulce de la Anastasia sti ca vei gasi ceva deosebit ! Felicitari Alte comentarii la tine pe blog !

MIUTA 1

10.06.2011, 16:26

Imi place tot ce faci tu
Super bun,imi place

Anastasia 1

11.06.2011, 11:03

Multumesc la toti pentru aprecieri pusikmea, agarul este un extract din alge marine cu proprietati de gelifiere, dar care este rezistent la temperaturi inalte si se descompune doar la fierbere, am scris la introducere

marieta 1

23.07.2011, 14:15

adevarat spectaculos!!!!!!!!!!!

nico_72 1

14.08.2011, 21:27

Esti foarte talentata,bravo!

Bya Ralu 1

20.02.2012, 20:12

felicitari

Anastasia 1

22.02.2012, 14:05

irena 1

22.02.2012, 19:06

Excelent !!!!!!!!!!!

VERONICA2607 1

18.03.2012, 08:38

super praji...iar de prezentare nu mai am ce zice....

Anastasia 1

09.04.2012, 10:26

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:32

super

ximena 1

10.05.2012, 09:48

super capsunile date in ciocolata!

Giana 1

21.05.2014, 10:18

Minunat arata

Krystyan Trendy 1

16.06.2014, 09:58

delicioasa prajitura

babi5 1

17.10.2014, 08:37

babi5 1

12.12.2014, 11:34

Ancutsa 1

12.03.2020, 10:55

Super!

Rahela Velicu 1

04.06.2021, 15:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulada bicolora cu frisca si capsuni