Prajitura ORIFLAME ( arabeasca )

de Ina in Prajituri, 20 Mar 2011 | 8378 vizualizari

 

Ii spun Oriflame deoarece obisnuiesc sa numesc retetele astfel incat sa-mi aminteasca de persoana de la care le-am preluat...in cazul de faţa, o distribuitoare de produse Oriflame :D :))
Merita incercata! ;)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 pahar cu zahar
  • 1 pahar cu gris
  • 1 pahar cu iaurt
  • 1 pahar cu nuca de cocos
  • 1 pahar cu miez de nuca macinata
  • 1 plic cu praf de copt
  • sirop din zahar ars si esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura ORIFLAME ( arabeasca ):

Se bat ouale si se adauga pe rand celelalte ingradiente. Se lasa jumatate de ora in vas.


Intre timp se face siropul din zahar ars. Caramelizam 4-5 linguri de zahar, adaugam cu grija 400 ml. apa si lasam pe foc, sa se topeasca bine zaharul. Cand e gata, dam la rece si adaugam o fiola de rom.


Se unge tava, se tapeteaza si se pune compozitia. Se coace la foc potrivit, cca 30 minute. Cand s-a copt turnam siropul racit peste toata suprafata prajiturii, apoi presaram un strat consistent cu nuca de cocos . Se serveste rece, taiata dupa preferinte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura ORIFLAME ( arabeasca )" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

Ina 1

06.10.2013, 15:08

Multumesc, ralu_ca
Laura )

babi5 1

06.10.2013, 16:26

lauradinu 1

07.10.2013, 12:01

daca pui esenta colorata(de diferite arome) iese colorata e super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Gogosi simple sau cu gem