Prajitura ORIFLAME ( arabeasca )

de Ina in Prajituri, 20 Mar 2011 | 7861 vizualizari

 

Ii spun Oriflame deoarece obisnuiesc sa numesc retetele astfel incat sa-mi aminteasca de persoana de la care le-am preluat...in cazul de faţa, o distribuitoare de produse Oriflame :D :))
Merita incercata! ;)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 pahar cu zahar
  • 1 pahar cu gris
  • 1 pahar cu iaurt
  • 1 pahar cu nuca de cocos
  • 1 pahar cu miez de nuca macinata
  • 1 plic cu praf de copt
  • sirop din zahar ars si esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura ORIFLAME ( arabeasca ):

Se bat ouale si se adauga pe rand celelalte ingradiente. Se lasa jumatate de ora in vas.


Intre timp se face siropul din zahar ars. Caramelizam 4-5 linguri de zahar, adaugam cu grija 400 ml. apa si lasam pe foc, sa se topeasca bine zaharul. Cand e gata, dam la rece si adaugam o fiola de rom.


Se unge tava, se tapeteaza si se pune compozitia. Se coace la foc potrivit, cca 30 minute. Cand s-a copt turnam siropul racit peste toata suprafata prajiturii, apoi presaram un strat consistent cu nuca de cocos . Se serveste rece, taiata dupa preferinte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura ORIFLAME ( arabeasca )" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

Ina 1

06.10.2013, 15:08

Multumesc, ralu_ca
Laura )

babi5 1

06.10.2013, 16:26

lauradinu 1

07.10.2013, 12:01

daca pui esenta colorata(de diferite arome) iese colorata e super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu foi de napolitane