Prajitura Pavlova

de cameliamatei in Prajituri, 25 Iul 2011 | 7958 vizualizari

COMENTARII (17)

Rocsi 1

25.07.2011, 21:48

in seara asta avem portie dubla de pavlovae la tine si de la anca

RuxyRux 1

25.07.2011, 21:48

Foarte foarte delicioasa

Rocsi 1

25.07.2011, 21:51

si bun venit printre bucatarasi

lilik 1

25.07.2011, 21:57

Bun venit delicioasa praji

marieta 1

25.07.2011, 22:02

buna!!!!!!!!!!!!!

marcela1979 1

25.07.2011, 22:07

delicioasa si bun venit

Lau 1

25.07.2011, 22:27

bun venit

Bunica 1

25.07.2011, 22:32

Bine ai venit ! Prajitura este delicioasa ! Sa de Domnul sa ti se implineasca dorintele !

diaconta 1

25.07.2011, 22:55

buna prajiturica si frumoasa prezentarea bun venit

MotanLaOale 1

26.07.2011, 08:51

buna buna

divainbucatarie 1

26.07.2011, 09:17

cameliamatei 1

26.07.2011, 09:43

multumesc mult tuturor ma bucur sa ma aflu printre voi

mihaelaM 1

26.07.2011, 13:09

bun venit,sper sa te simti bine cu noi
prajiturica....foarte foarte buna

La Ancuta 1

26.07.2011, 15:15

Bine ai venit!!!
Foarte buna prajitura

mamaieelena 1

26.07.2011, 16:31

bine ai venit si prajitura arata trasnet

mirela0911 1

26.07.2011, 19:56

bun venit super arata

adry88 1

12.08.2011, 16:45

arata superb

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri Linzer cu gem de zmeura