Prajitura pufoasa cu nuca de cocos si mere

de Catalinaflorea in Prajituri, 14 Mar 2015 | 4255 vizualizari

 

Daca va place cocosul aceasta este cea mai buna reteta pentru voi..eu o ador si am stat langa tava pana a fost gata :))

 

INGREDIENTE

  • 170 grame zahar,
  • 130 grame unt,
  • 3 oua mari,
  • 250 ml lapte,
  • 90 gr nuca de cocos,
  • 180 gr faina alba,
  • un praf de copt
  • 3 mere potrivite.
Portii: 15
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura pufoasa cu nuca de cocos si mere:

Puneti laptele la fiert, in momentul in care clocoteste adaugati cocosul, amestecati si lasati la racit (trebuie sa fie foarte bine racit cand il adaugati in celelalte ingrediente).

Untul moale se bate spuma cu zaharul pana devine spuma, apoi adaugati pe rand cele 3 oua si amestecati bine. Adaugati laptele cu cocos, incorporati apoi faina amestecata cu praful de copt si la sfarsit merele taiate cubulete mici (merele nu se calesc).

Aluatul se pune intr-o tava nu foarte mare unsa cu unt. Se da la cuptor la 170 de grade timp de 30-35 de minute (compozitia poate sa fie usor moale dar se va intari dupa racire).

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura pufoasa cu nuca de cocos si mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Raluca57 1

17.03.2015, 21:20

Am probat-o si este delicioasa. Cred ca nu a fost la fel de inalta ca in poze, dar este f buna.

Catalinaflorea 1

17.03.2015, 21:37

Ma bucur ca iti place..depinde si de tava pe care ai folosit-o,poate e mai larga ca a mea.

mirela0911 1

26.03.2015, 11:44

Interesant, tb sa o probez!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura frageda cu mere, o reteta simpla si gustoasa