Prajitura pufoasa din albusuri cu cirese

de Bya Ralu in Dulciuri, 23 Iun 2016 | 725 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 6 linguri de faina
  • 150 g zahar
  • 3 linguri de ulei
  • 1 lingurita praf de copt cu sofran
  • 1 lingura coaja de lamaie si portocala
  • esenta de vanilie
  • 200-300 g cirese fara samburi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura pufoasa din albusuri cu cirese:

Albusuriile se bat spuma timp de 5-10 minute cu un praf de sare,dupa care treptat se adauga zaharul.


Amestecam faina cu praful de copt,punem peste compozitia de albusuri,coaja de lamaie si portocala,esenta si uleiul.


Se amesteca cu grija cu o paleta de jos in sus dupa care punem si ciresele fara samburi.


Intr-o tava de ceramica punem hartie de copt,turnam compozitia si o dam la cuptorul preincalzit timp de 30 minute.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura pufoasa din albusuri cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

diaconta 1

24.06.2016, 22:55

Ce pufosenii ai facut

Bya Ralu 1

25.06.2016, 01:27

MotanLaOale 1

30.06.2016, 11:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Banuti cu ovaz si scortisoara