Prajitura pufoasa din albusuri cu cirese

de Bya Ralu in Dulciuri, 23 Iun 2016 | 4472 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 6 linguri de faina
  • 150 g zahar
  • 3 linguri de ulei
  • 1 lingurita praf de copt cu sofran
  • 1 lingura coaja de lamaie si portocala
  • esenta de vanilie
  • 200-300 g cirese fara samburi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura pufoasa din albusuri cu cirese:

Albusuriile se bat spuma timp de 5-10 minute cu un praf de sare,dupa care treptat se adauga zaharul.

Amestecam faina cu praful de copt,punem peste compozitia de albusuri,coaja de lamaie si portocala,esenta si uleiul.

Se amesteca cu grija cu o paleta de jos in sus dupa care punem si ciresele fara samburi.

Intr-o tava de ceramica punem hartie de copt,turnam compozitia si o dam la cuptorul preincalzit timp de 30 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura pufoasa din albusuri cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (19)

diaconta 1

24.06.2016, 22:55

Ce pufosenii ai facut

Bya Ralu 1

25.06.2016, 01:27

MotanLaOale 1

30.06.2016, 11:50

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clene