Prajitura pufoasa din albusuri cu cirese

de Bya Ralu in Dulciuri, 23 Iun 2016 | 4508 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 6 linguri de faina
  • 150 g zahar
  • 3 linguri de ulei
  • 1 lingurita praf de copt cu sofran
  • 1 lingura coaja de lamaie si portocala
  • esenta de vanilie
  • 200-300 g cirese fara samburi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura pufoasa din albusuri cu cirese:

Albusuriile se bat spuma timp de 5-10 minute cu un praf de sare,dupa care treptat se adauga zaharul.

Amestecam faina cu praful de copt,punem peste compozitia de albusuri,coaja de lamaie si portocala,esenta si uleiul.

Se amesteca cu grija cu o paleta de jos in sus dupa care punem si ciresele fara samburi.

Intr-o tava de ceramica punem hartie de copt,turnam compozitia si o dam la cuptorul preincalzit timp de 30 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura pufoasa din albusuri cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

diaconta 1

24.06.2016, 22:55

Ce pufosenii ai facut

Bya Ralu 1

25.06.2016, 01:27

MotanLaOale 1

30.06.2016, 11:50

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gogosi rulate cu branza