Prajitura Rapida Cu Mar

de Valyvalentyna in Prajituri, 18 Iun 2014 | 1039 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 mar mai maricel,
  • 6 oua,
  • 11 linguri de zahar,
  • 6 linguri de ulei,
  • 7 linguri de faina,
  • 1 praf de copt,
  • 1 pahar de 200 ml suc de fructe de padure.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Rapida Cu Mar:

Batem spuma albusurile cu putina sare adaugam si 7 linguri de zahar si mixam pina se formeaza o bezea lucioasa, amestecam galbenusurile cu praful de copt omogenizam bine si adaugam si uleiul apoi adaugam in albusuri amestecind usor dupa care adaugam treptat putin cite putin din faina pina o punem pe toata amestecid de sus in jos{cu grija}.


Marul il curatam de coaja si il taiem feli pe care le asezam pe fundul tavi presaram peste mar si restul de zahar apoi turnam compozitia, bagam la cuptorul preincalzit 175-180 de grade si coacem timp de 30 de min.


Cind este gata lasam un pic sa se raceasca si turnam peste prajitura paharul de suc acoperim cu un servet curat si lasam sa se raceasca bine apoi putem servi. Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Rapida Cu Mar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

19.06.2014, 09:06

Krystyan Trendy 1

19.06.2014, 09:34

delicioasa

Anett 1

19.06.2014, 12:06

super si usor!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose cu mure si topping de crema de branza