Prajitura Rudy

de Merisor in Prajituri, 17 Sep 2013 | 59827 vizualizari

COMENTARII (63)

Merisor 1

28.11.2013, 14:06

Elenros, sigur ca se poate folosi ricota, eu de multe ori folosesc chiar urda facuta de mama mea la tara

Ligia Bxl 1

02.12.2013, 15:39

minunata

Panacris 1

18.01.2014, 15:27

Și la tine și la Lavinia, am citit că a fost tare bună la Sătic !!!! Eu nu îmi aduc aminte să fi mâncat ) Se vede că nu sunt mare fan dulciuri )

Panacris 1

18.01.2014, 15:28

Am executat-o și eu, într-un final Îmi place că e foarte rapidă și totodată gustoasă

Merisor 1

18.01.2014, 16:40

La Satic a adus Rux

Panacris 1

18.01.2014, 20:43

Da Meri, am înțeles dar nu am degustat

Panacris 1

18.01.2014, 20:43

Da Meri, am înțeles dar nu am degustat

babi5 1

19.01.2014, 09:00

executam

Adi75 1

21.04.2014, 17:24

Arata super !!! Se poate face doar cu ricotta ?

Merisor 1

21.04.2014, 17:39

Adi, cred ca se poate, dar sa pui gris mai mult sa fie crema mai consistenta!

Adi75 1

22.04.2014, 10:18

Multumesc Merisor !

kytz 1

09.02.2017, 10:41

Arata foarte bine! Ce fel de branza sarata recomandati...sau o pot face numai cu branza dulce? Multumesc!

miki_a 1

09.02.2017, 13:40

Ce prăjitură bună!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Rudy