Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Merisor in Prajituri, 17 Sep 2013 | 59803 vizualizari
Merisor 1
Elenros, sigur ca se poate folosi ricota, eu de multe ori folosesc chiar urda facuta de mama mea la tara
Ligia Bxl 1
minunata
Panacris 1
Și la tine și la Lavinia, am citit că a fost tare bună la Sătic !!!! Eu nu îmi aduc aminte să fi mâncat ) Se vede că nu sunt mare fan dulciuri )
Am executat-o și eu, într-un final Îmi place că e foarte rapidă și totodată gustoasă
La Satic a adus Rux
Da Meri, am înțeles dar nu am degustat
babi5 1
executam
Adi75 1
Arata super !!! Se poate face doar cu ricotta ?
Adi, cred ca se poate, dar sa pui gris mai mult sa fie crema mai consistenta!
Multumesc Merisor !
kytz 1
Arata foarte bine! Ce fel de branza sarata recomandati...sau o pot face numai cu branza dulce? Multumesc!
miki_a 1
Ce prăjitură bună!
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 21:30
la 17:10
de Bucataras 6
la 14:08
de Stella29 1
ieri la 21:16
ieri la 16:14
de gaby_duceag 8
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
1 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
Constelatialeu
28_andreea 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
2483 puncte
bucatarasa 1
1400 puncte
gaby_duceag 8
1172 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
oanapl 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!