Prajitura spumoasa

de mena29 in Prajituri, 30 Oct 2010 | 4866 vizualizari

 

Am gasit reteta intr-o revista si mi-am zis sa o incerc,a meritat.

 

INGREDIENTE

Pentru blat:

  • 300g zahar pudra
  • 500g faina
  • 200g unt
  • 4 oua
  • 1 praf copt.

Pentru umplutura:

  • 6 mere
  • 400g branza de vaci
  • 150g zahar pudra
  • 100g gem de fructe
  • 1 esenta vanilie
  • fistic pentru decor.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura spumoasa:

Frecam untul cu zaharul,adaugam galbenusurile si un ou intreg si mixam compozitia.Punem faina in ploaie cu praful de copt si framantam bine.Un sfert din aluat il intindem intr-o forma rotunda tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor 10 minute.Amestecam branza de vaci cu zaharul si cu esenta de vanilie,albusurile mixate si merele curatate si taiate cubulete.Scoatem aluatul din cuptor,intindem gemul si aluarul ramas,punem dearupra crema de branza si dam vasul la cuptor40-50 min.la 180 grade C,depinde de cuptor.Cand este gata presaram fistic maruntit.Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura spumoasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

mena29 1

08.11.2010, 09:09

Asa e,foarte usoara e

RuxyRux 1

28.11.2010, 23:55

Ce spumoasa...la favo 5 ***** Mena

mena29 1

29.11.2010, 00:12

Ruxy,

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Apple