Prajitura "turnata" cu mere

de Ina in Prajituri, 28 Aug 2010 | 19394 vizualizari

COMENTARII (22)

Ina 1

28.08.2010, 16:09

Si asta-i pentru tine, Mena

ionela2682 1

28.08.2010, 16:27

ce -mi place prajitura ta...dar mai ales modul de prezentare: de la sursa ( copacul) pana in farfurie!

Ina 1

28.08.2010, 16:35

Era pacat sa nu pun si sursa, mai ales ca zilele astea au cam inceput sa pice merele din pom. Sunt asa frumoase, iar crengile sunt pana la pamant, pline de mere

Corinuta 1

28.08.2010, 16:36

cred ca-i super buna!

Ina 1

28.08.2010, 16:42

Corina, mai ales dupa o noapte de pastrat la frigider, e delicioasa si racoritoare!

Miha 1

28.08.2010, 17:02

Buna prajiturica asta! Buna rau!

madi_marin 1

28.08.2010, 17:04

mmm...asa e....e buna buna....si eu am facut-o...., dar fara alune....

Rocsi 1

28.08.2010, 18:07

super,,,eu in loc d ealune dak fac pun nuci ca imi place mai mult..oricum super....

Bucataras Medi 1

28.08.2010, 18:08

dupa cum arata trebuie sa fie tare pufoasa.............

Julie 1

28.08.2010, 20:25

Si mie imi place mult!

Bucataras 1

28.08.2010, 20:54

da, rece e delicioasa. Ina, explica-ne si noua avatarul. ce scrie deasupra la "departe de bucatarie...

Ina 1

28.08.2010, 21:06

Ma', eu am pus alune ca-mi ramasesera de la cealalta . Iar la cealalta am pus alune ca n-am avut nuci

Ina 1

28.08.2010, 21:08

Sefu, pe sortulet scrie asa: " Va rugam tineti aceasta persoana departe de bucatarie. Multumim. Pompierii " Era pentru Costel, dar n-a incaput in poza

nadina73 1

29.08.2010, 03:30

ina cine na incaput in poza costel?super retete e foarte buna ,chir demult nu am mai facut cu mere5 f

mena29 1

29.08.2010, 16:14

Cam tarziu am ajuns dar mai bine mai tarziu decat niciodata

Ina 1

29.08.2010, 16:26

dar mai am, nu-i tarziu!!! Azi le-am terminat pe cele de post

Ina 1

29.08.2010, 16:27

Nadina, in poza in care Costel poarta sortul ala, nu s-ar fi vazut nimic din scris....asa ca am optat pentru poza asta

gaby_duceag 1

10.09.2010, 10:30

inuco, neatza, pe unde esti?hai si-mi da prajitura cu mar

Ina 1

12.09.2010, 17:30

Gabytzule, ti-am lasat cheia la camara. N-ai intrat? Lasa ca-ti dau alta, am facut azi

gaby_duceag 1

12.09.2010, 17:45

bai, mie imi era dor de tine, nu de camara. prajitura era doar un pretext

Ina 1

12.09.2010, 18:01

feliciatimisoara 1

11.10.2013, 05:00

nota 10 ,asa o fac si eu ,si se poate inlocui cu oricare fruct dorim. foarte buna.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura de gris cu iaurt si mere rosii