Prăjiturele cu ciocolată

de Satisfyyourcravings in Prajituri, 5 Apr 2014 | 3511 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 grame ciocolată cu 75-80% procent de cacao
  • 4 ouă
  • 4 linguri de unt la temperatura camerei
  • 1 1/3 căni zahăr brun
  • 1/2 cană făină
  • 1/2 linguriță praf de copt
  • 1 linguriță esentă de vanilie
  • 1/2 linguriță praf de copt
  • puțină sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prăjiturele cu ciocolată:

Ciocolata se topește la aburi împreună cu untul. 

Separat, se amestecă ouăle cu zahărul și esența de vanilie. Se încorporează ciocolata în acest amestec. Se adaugă apoi, treptat, făina amestecată cu praful de copt și sarea. Se amestecă până se obține o compoziție omogenă. 

Cu o lingură se așează din această compoziție pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, la distanță între ele. 

Se coc în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 10-12 minute, până când sunt ferme la suprafață, dar încă ferme în interior. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prăjiturele cu ciocolată" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu gem de caise