Praz umplut cu orez si ciuperci

de Bunica in Mancaruri de post, 18 Dec 2011 | 7243 vizualizari

COMENTARII (20)

Adinuta 1

18.12.2011, 19:27

bun, bun

Bucataras Medi 1

18.12.2011, 19:36

interesant,imi place.

Ubulika 1

18.12.2011, 19:38

mena29 1

18.12.2011, 19:46

diaconta 1

18.12.2011, 19:48

Buni,ce bunaciune ai facut imi place

Dana_Retetegg 1

18.12.2011, 19:54

Si mie-mi place muuult!!

Cris2711 1

18.12.2011, 20:39

ce deliciu ingenios

Lau 1

18.12.2011, 20:47

trebuie sa fie bun

mihaelar63 1

18.12.2011, 21:01

Si cu ciuperci !!!
Pastreaza si pentru mine o portioara
La mine ingredientele in trend in acest sezon au fost prazul si apio, dau un gust fabulos reteelor cu care eram obisnuita

Ina 1

18.12.2011, 21:12

Daca vede Costel reteta asta, ma pune la treaba rapid Doar ce a terminat prazul cu masline

Mitinita 1

18.12.2011, 21:17

noi am facut ieri supa de praz cu cartofi...tare bun e prazul asta!

MotanLaOale 1

18.12.2011, 22:58

mamaieelena 1

18.12.2011, 23:34

ce rabdare ai avut bunica dar a iesit f bine

marieta 1

18.12.2011, 23:36

cred ca este foarte bun!!

Dana Cristea - pusikmea 1

19.12.2011, 07:05

wow!!!!!!!sunt sigura ca e delicios

gaby_gabytza 1

19.12.2011, 09:39

Bunica 1

19.12.2011, 18:41

Stiti cat este de bun? S-a terminat rapid

Oana 1

21.12.2011, 08:40

Foarte bun trebuie sa fie! Iamii!

simo_brkic 1

02.01.2012, 19:13

Panacris 1

12.04.2016, 19:52

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Praz umplut