Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Un vis!
Incepem prin a separa ouale. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare, adaugand treptat zaharul. Cand acesta din urma s-a topit complet, incorporam esentele, sofranul si galbenusurile si presaram faina cernuta impreuna cu praful de copt. Obtinem un aluat dens pe care il vom subtia cu 2 linguri de ulei si cu apa minerala. Compozitia obtinuta o turnam intr-o tava de copt unsa cu restul de ulei.
Punem visinele din loc in loc si o dam la cuptor, la foc potrivit, pentru 50-60 de minute.
Cand s-a copt inchidem focul si o lasam sa se raceasca treptat in cuptor, cu usa intredeschisa.
Se serveste rece, pudrata cu zahar vanilat.
Sa aveti pofta!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult