Pui asiatic cu susan negru

de Brindusa in Pui, 11 Iun 2010 | 5062 vizualizari

COMENTARII (23)

Roxana 1

11.06.2010, 20:17

superimi place stir fry-ul. mai nou miam achizitionat si eu un woksi astept sal incerc

Rocsi 1

11.06.2010, 20:26

yami yami

Miha 1

11.06.2010, 21:03

Si eu!

Sylvia 1

11.06.2010, 21:32

Toate furculitele si de la mine, eu as mai fi adaugat putin ghimbir ras si un varf de cutit de amestec de 5 condimente . Excelenta prezentarea tare imi place am eu un fix cu asta

Brindusa 1

11.06.2010, 21:47

Asa e, Sylvia, dar am descoperit ca nu mai aveam ghimbir in frigider.

vero_closca 1

11.06.2010, 22:11

delicios!!! 5 furculite!

Laly 1

11.06.2010, 22:31

Ce bine arata.5 furculite si de la mine.

mihaelar63 1

12.06.2010, 03:48

ador retetele ce se prepara la ,, foc automat''

Julie 1

12.06.2010, 09:37

Bun!
si chiar ca e la "foc automat" !

Sylvia 1

12.06.2010, 14:27

Brandusa chiar tu cum folosesti ghimbirul crud il tai lamele fine sau il dai pe razatoare? Eu ca idee il prefer pe cel uscat pudra, parca il dozez mai bine . La fel patesc cu pudra de ardei iute adesea pun prea multa si devine mult mai picat decat planuisem

articook 1

12.06.2010, 15:32

ce bine arata!!! si eu am facut ieri chinesse...cred ca la retetele astea secretul este tigaia in care gatim, trebuie sa fie neaparat WOK

Brindusa 1

12.06.2010, 20:42

Sylvia, in general pentu o mancare de 3 persoane pun 3-4 cm de ghimbir crud, ras pe razatoarea mica. Nu pun si partile alea mai atoase care raman dupa radere. Nu folosesc ghimbir pudra decat foaaaarte rar. Cand cumpar ghimbir mai proaspat si fraged, il si tai betigase subtiri. Dar sotului nu-i plac asa, prin urmare cam evit metoda asta.

Brindusa 1

12.06.2010, 20:44

Vero, Laly, Mihaela, Julie ve pup si multumesc

Brindusa 1

12.06.2010, 20:45

Articook, tot ce e posibil. Adevarul ca eu n-am gatit stir fry pana ce nu mi-am luat wok.

ela 1

12.06.2010, 21:03

bietul copil trebuie sa manance cu betele

Brindusa 1

12.06.2010, 22:27

Ela, sa sti ca-i place. Dar cand e flamand tare, baga cu furculita

gaby_duceag 1

12.06.2010, 22:29

imagine bestiala daca decupez betele)), nu ca n-ar da bine, Doamne fereste, dar nu posed atata rabdare cand mi-e foame))

Brindusa 1

12.06.2010, 22:36

gaby, ce poza frumoasa ti-ai pus.

gaby_duceag 1

12.06.2010, 22:46

e fotografia mea de suflet

nadina73 1

13.06.2010, 15:51

foarte bine arata dar unde gasesc susan negru?5 furcu

Brindusa 1

13.06.2010, 23:34

Nadina, mersic. Susan negru gasesti la magazinele care vand produse chinezesti.

mena29 1

18.06.2010, 00:11

Arata super bine,felicitari

elena1988 1

25.03.2011, 12:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gyros cu pui si sos tzatziki