Pui cacciatore

de -Licurici- in Pui, 25 Mai 2019 | 3325 vizualizari

 

"retete pentru mese in familie"

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui;
  • 2-3 catei de usturoi;
  • 200 g ciuperci champignon brune;
  • 1 ardei;
  • 1 morcov;
  • 100 g masline;
  • 4 linguri bulion;
  • 100 ml vin;
  • 1 lingurita Delikat 100% natural – Amestec de ierburi italiene;
  • 1 lingurita Delikat 100% natural – Rozmarin;
  • 1/2 lingurita Delikat 100% natural – Chilli;
  • foi de dafin;
  • 2 linguri de ulei;
  • sare, piper;
  • patrunjel.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cacciatore:

Pulpele de pui se spala bine, apoi se dau cu sare, piper si amestec de ierburi italiene.
Se rumesc, pe ambele parti, in ulei incins. Se adauga cate putina apa, pentru a nu se prinde de cratita.
Cand sunt rumenite pe ambele parti, se scot din cratita, se mai pune o lingura de ulei si se pune usturoiul (zdrobit cu lama unui cutit si feliat), apoi ardeiul, morcovul si ciupercile.
Se calesc putin, apoi se pune vinul, carnea, bulionul, maslinele, 150ml apa si restul de condimente (rozmarin, chilli, dafin).
Se baga la cuptorul preincalzit, pentru 30-40 min sau se poate continua pe aragaz.
La sfarsit, se presara patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cacciatore" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cacciatore