Pui Chimichagas

de elucubratiiculinare in Pui, 5 Mar 2013 | 7608 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapă tocată,
  • 500 g piept de pui,
  • 5 căței de usturoi,
  • 2 lingurițe praf chilli,
  • 1 conservă cu roșii în suc,
  • 150 g brânză Cheddar,
  • 4 tortillas,
  • 4 linguri ulei de măsline,
  • sare,
  • piper verde.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Chimichagas:

Se încinge uleiul într-o tigaie și se adaugă carnea de pui tăiată cubulețe de 2-3 cm. Adăugăm ceapa tocată mărunt, usturoiul pisat, praful de chilli și se amestecă cu o lingură de lemn din când în când pentru vreo 15 minute. Adăugăm roșiile tocate împreună cu sosul lor și mai gătim pentru alte 10 minute. Condimentăm cu sare și piper verde. Tragem tigaia de pe foc, adăugăm brânza Cheddar rasă și amestecăm.

Deschidem foaia de tortilla și punem o pătrime din compoziția cu pui în mijloc după care aducem marginile spre centru făcând un portofel, care se întoarce. Se pun într-o tavă unsă cu ulei, se ung și pachețelele cu ulei și se dau la cuptor pentru 15 minute la 180 grade C.

Servim cu salată verde și un sos de maioneză cu usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Chimichagas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocanita de cartofi noi cu marar si scarita afumata - Reteta savuroasa si satioasa

de laura_n 7

pe 07.06 la 17:26

Dulceata de visine - Reteta unui deliciu dulce-acrisor

de Caty 2

pe 07.06 la 16:42

Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola

pe 07.06 la 10:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Empanadas cu carne de pui si ciuperci