Pui in bacon cu sos de telina

de Miha in Pui, 3 Noi 2010 | 2873 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 100 g bacon
  • 1/2 pahar vin alb
  • sare si piper
  • rozmarin
  • pentru sosul de telina:
  • 1 telina potrivita
  • 3 linguri smantana
  • 2 catei usturoi
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in bacon cu sos de telina:

Pieptul de pui se taie in 2. Fiecare parte se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin, apoi se inveleste in fasiile de bacon. Se pun intr-un vas termorezistent, se pune 1/2 pahar de apa si 1/2 pahar de vin alb si se da la cuptor la foc mediu pana se rumeneste.


Intre timp telina curata si taiata cubulete se pune la fiert in apa cu putina sare si cateva boabe de piper. Cand a fiert se strecoara de apa, boabele de piper se arunca si se pune in vasul mixerului vertical. Adaugam sare si piper, daca este necesar, usturoiul si smantana. Mixam totul pana devine o pasta fina.


Bucatile de piept frumos rumenite se feliaza si se servesc alaturi de sosul de telina.


Sursa



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in bacon cu sos de telina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Adinacarla 1

04.11.2010, 12:33

yam, yam si eu repede la masa ma primesti ma servesc virtual ca tare bine arata

Corinuta 1

06.11.2010, 13:04

mai, am ratat io asha ceva............

Bucataras Medi 1

09.11.2010, 10:03

ma tenteaza acest sos.................

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Oua turcesti cu unt brun si spanac
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciulama/papricas de pui