Pui cu sos de rosii, spanac si parmezan

de Bucataras in Pui, 23 Feb 2020 | 577 vizualizari

 

Asa, ca pentru un pranz de duminica, vin cu o reteta de pui cu sos cremos de rosii, spanac si parmezan. 
 
 
 
 

 

INGREDIENTE

  • 1 cub de unt
  • 6 pulpe superioare de pui, dezosate si fara pielita
  • Sare, piper, oregano
  • Suc de rosii
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 lingura de smantana
  • 2 maini de spanac proaspat
  • parmezan ras
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de rosii, spanac si parmezan:


Pune la topit untul intr-o tigaie mare.


Condimenteaza cu sare, piper si oregano pulpele de pui, apoi pune-le in tigaie si gateste-le cam 5 minute pe fecare parte, la foc mediu.


Scoate puiul pe o farfurie.


Cum pregatesti sosul cremos de rosii, spanac si parmezan:


In acelasi vas adauga sosul de rosii, usturoiul tocat marunt, lingura de smantana, amesteca si lasa sa dea doar cateva clocote.


Redu temperatura de gatit si adauga o mana sau doua de spanac verde. Amesteca pana spanacul se inmoaie. Gusta si daca e cazul mai condimenteaza cu sare, piper si putin oregano.


Pune bucatile de pui in sos si lasa la gatit inca 10 minute (pana e carnea bine patrunsa).


Opreste focul, adauga parmezan ras peste fiecare bucata de pui si acopera vasul cu capacul, cat sa se topeasca parmezanul.




Serveste puiul cu sos de rosii, spanac si parmezan cu o garnitura de orez, piure de cartofi sau peste o portie de paste.



Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de rosii, spanac si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

23.02.2020, 20:36

dantes 1

24.02.2020, 07:26

Gustos!

mihaelar63 1

24.02.2020, 23:13

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6624 puncte

Constelatialeu

4475 puncte

Rocsi

4453 puncte

Ksenya

3965 puncte

Panacris

3756 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paine

de Dea_Dea 6

ieri la 23:56

Talmes-balmes

ieri la 19:21

Desert tort din biscuiti, de post

de RODIMUR 7

ieri la 13:57

RETETA RECOMANDATA
Cartofi in sos de rosii cu pipote, inimi si aripi