Cordon Bleu la cuptor

de Bya Ralu in Pui, 16 Iul 2016 | 2507 vizualizari

 

Reteta delicioasa a lui Irina ,foarte bun http://www.bucataras.ro/retete/cordon-bleu-70845.html

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de piept de pui
  • 4-6 felii de sunca
  • 200 g cascaval delaco
  • 2 oua
  • frunze de busuioc
  • faina alba
  • pesmet
  • ulei de masline
  • sare/piper/tumeric
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu la cuptor:

Pieptul de pui se feliaza,se bate fiecare bucata de carne si se condimenteaza.


Pe fiecare felie de pui se pune ,o frunza de busuioc ,jumatate de felie de sunca si de cascaval si se ruleaza cu grija.


Se folosesc scobitori pentru a tine ruloul strans.


Eu le-am lasat la frigider toata noaptea.


Se trec rulouriile prin faina,ouale amestecate si pesmet si se pun intr-o tava cu hartie de copt.


Se stropesc cu ulei de masline si se dau la cuptor pentru 20-30 minute.


Se servesc calde cu garnitura de legume.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Bya Ralu 1

17.07.2016, 14:27

mirela

Zamfira 1

19.07.2016, 08:59

Bya Ralu 1

19.07.2016, 13:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sote de mazare cu piept de pui