Pui colonial

de anomisana in Pui, 27 Noi 2013 | 3149 vizualizari

 

Saptamana asta sunt acasa in concediu medical, cu restrictie la vorbit si trebuie sa-mi umplu timpul cu ceva. Asa ca m-am gandit sa-mi rasfat iubitul cu mancaruri diverse. Va aduc si voua aceasta reteta deosebit de simpla, la care tot secretul sta in sos.

 

INGREDIENTE

  • 700 g piept de pui dezosat, taiat felii
  • 200 g orez de preferat salbatic (eu am avut normal)
  • 70 0ml supa de pui
  • 250 ml smantana lichida de gatit
  • 1 lingurita curry
  • 50 ml lapte de cocos
  • ulei de masline
  • sare, piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui colonial:

Carnea spalata si feliata se frige pe gratar.

Orezul spalat se pune la fiert in supa de pui. Dupa ce este fiert se condimenteaza cu sare si piper.

Pentru sos se incalzeste intr-o craticioara smantana lichida, pana da in fiert. Se adauga praful de curry si laptele de cocos. Se fierbe pana scade la jumatate sau capata consistenta dorita iar la final se asezoneaza cu sare si piper.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui colonial" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos curry