Pui cu ananas

de Bucataria_Portocalie in Pui, 15 Feb 2010 | 7551 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept pui (2, 3 bucati)
  • 0 jumatate ananas
  • 2 lingurite sos soia
  • sucul de la o portocala
  • sucul de la o lamaie
  • 4 linguri ulei masline
  • sare, piper, fulgi ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ananas:

Taiem pieptul de pui cuburi si-l amestecam intr-un bol mare cu sucul de portocale, lamaie, sosul de soia, uleiul de masline.
Condimentam cu sare si piper si lasam la macerat 2, 3 ore.

Se pune apoi pieptul de pui la prajit intr-o tigaie de teflon fara a mai adauga ulei si dupa 5 min adaugam ananasul taiat cuburi. Punem capacul si lasam sa se inabuse bine. La sfarsit adaugam si fulgii de ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ananas" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Bucataria_Portocalie 1

15.02.2010, 16:52

Eu nu ma mai saturam de ananas, avea un gust asa bun! Data viitoare voi dubla cantitatea de ananas.

mamidesara 1

28.02.2010, 19:48

am mancat pui cu ananas la chinezi, e super bun, multumesc de reteta

Bucataria_Portocalie 1

03.03.2010, 09:29

cu placere

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Copanele si aripioare de pui crocante