Papricas de pui

de Carmen_Ana in Pui, 30 Iul 2014 | 4683 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 aripi de pui
  • o ceapa
  • 3 cartofi
  • boia dulce
  • 1/2 ardei iute
  • 100 ml smantana
  • sare
  • piper negru
  • marar verde
  • un praf de cimbru macinat
  • 4 linguri ulei
  • 100 ml vin
  • o lingura faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui:

Aripioarele le-am taiat in doua,apoi le-am condimentat cu sare,piper,boia si cimbru.
Le-am masat usor ,apoi le-am pudrat cu faina.

Legumele curatate de coaja,le-am taiat marunt / felii.

In oala de teflon am adaugat uleiul si aripile,am setat FRY si timpul 10 min.

Dupa ce s-au rumenit usor pe toate partile,am scos aripioarele pe o farfurie si in acelasi ulei am adaugat ceapa.

Am setat FRY si timpul 10 min .

In momentul cand ceapa a devenit translucida, am adaugat 1/2 de lingurita de boia dulce,am lasat sa se rumeneasca impreuna amestecand usor in oala.

Dupa 2-3 min,am adaugat cartofii,ardeiul iute si vinul,apoi apa cat sa acopere cartofii.

Am lasat aparatul sa termine programul FRY,apoi am adaugat aripioarele in oala,am dat gust cu sare,piper,cimbru .

Am setat STEW si timpul 20 de minute.

Cand s-a terminat programul ,am scos aparatul din priza,si am adaugat peste papricas smantana si mararul verde tocat fin.

Am servit papricasul cald,cei din familie adaugandu-si fiecare smantana.

 

TIPS-URI

1

Retete gatite la Multicooker Philips

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole verde cu maruntaie de pui