Papricas de pui

de Carmen_Ana in Pui, 30 Iul 2014 | 2023 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 aripi de pui
  • o ceapa
  • 3 cartofi
  • boia dulce
  • 1/2 ardei iute
  • 100 ml smantana
  • sare
  • piper negru
  • marar verde
  • un praf de cimbru macinat
  • 4 linguri ulei
  • 100 ml vin
  • o lingura faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui:

Aripioarele le-am taiat in doua,apoi le-am condimentat cu sare,piper,boia si cimbru.

Le-am masat usor ,apoi le-am pudrat cu faina.


Legumele curatate de coaja,le-am taiat marunt / felii.


In oala de teflon am adaugat uleiul si aripile,am setat FRY si timpul 10 min.


Dupa ce s-au rumenit usor pe toate partile,am scos aripioarele pe o farfurie si in acelasi ulei am adaugat ceapa.


Am setat FRY si timpul 10 min .


In momentul cand ceapa a devenit translucida, am adaugat 1/2 de lingurita de boia dulce,am lasat sa se rumeneasca impreuna amestecand usor in oala.


Dupa 2-3 min,am adaugat cartofii,ardeiul iute si vinul,apoi apa cat sa acopere cartofii.


Am lasat aparatul sa termine programul FRY,apoi am adaugat aripioarele in oala,am dat gust cu sare,piper,cimbru .


Am setat STEW si timpul 20 de minute.


Cand s-a terminat programul ,am scos aparatul din priza,si am adaugat peste papricas smantana si mararul verde tocat fin.


Am servit papricasul cald,cei din familie adaugandu-si fiecare smantana.


 

TIPS-URI

1

Retete gatite la Multicooker Philips

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

merisor 1

30.07.2014, 17:59

Foarte bun papricasul tau de pui!

Rocsi 1

30.07.2014, 21:22

Dya Daniela Andrei 1

30.07.2014, 23:48

Ce bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui cu smantana