Pui cu capere

de meosiris in Pui, 5 Oct 2010 | 3807 vizualizari

 

Recipe by Aliza.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 1 lingurita capere
  • 1 conserva mica de rosii
  • 1 dl vin alb
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1 catel de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • supa de legume
  • sare,
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu capere:

-Incingem uleiul de masline, apoi rumenim in el catelul de usturoi si il aruncam.
-Punem pulpele de pui in ulei si le rumenim.
-Adaugam vinul, supa si caperele. Acoperim si lasam 30 de minute pe foc mic.
-Dupa ce s-au scurs cele 30 de minute, adaugam rosiile cubulete, oregano si condimentam.
-Le lasam impreuna inca 10 minute.
A iesit delicios! Am servit alaturi de cartofi prajiti cu ou si branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu capere" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

La Ancuta 1

06.10.2010, 00:29

meosiris 1

06.10.2010, 11:18

In salata de ton nu am mancat niciodata capere. De fapt in reteta asta am mancat prima si ultima data capere. Oricum, reteta e delicioasa!

elena1988 1

24.02.2011, 09:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Canoli desert traditional italian cu umplutura de ricotta

ieri la 21:22

Tocanita de cartofi noi cu marar si scarita afumata - Reteta savuroasa si satioasa

de laura_n 7

pe 07.06 la 17:26

Dulceata de visine - Reteta unui deliciu dulce-acrisor

de Caty 2

pe 07.06 la 16:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ghimbir si busuioc