Chiftelute de pui cu susan

de alinutza1983 in Pui, 9 Apr 2011 | 4488 vizualizari

 

Din ciclul " Ce mai gatim azi ? "....va prezentam chiftelute de pui tavalite prin susan...

 

INGREDIENTE

pentru compozitie:

  • 1/2 kg carne tocata de pui ( eu folosesc doar pieptul de pui),
  • 1 ou,
  • 1 ceapa,
  • 1 morcov,
  • patrunjel,
  • cimbru,
  • miezul de la o felie de paine inmuiat in 50 gr lapte ( merge si apa),
  • sare,piper.

pentru prajire:

  • faina,
  • susan alb ( cca 100 gr),
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui cu susan:

1. Facem o compozitie omogena din carnea de pui tocata, legumele putin calite in ulei, verdeata tocata marunt ( in cazul in care nu avem putem apela si la varianata de verdeata uscata), oul si miezul de paine inmuiat in lapte ( si apoi bine stors), sare si piper.


2.Din compozitia rezultata se formeaza mici chiftelute rotunde, care se pun la odihnit pe o tava incapatoare- bine tapetata cu faina.


3. Peste chiftelute se mai presara susanul alb, apoi le tavalim bine prin faina si le modelam, iar la final le sufundam in baie de ulei incins; cand sun gata -devin aurii se scot la scurs pe prosoape de hartie , astfel incat sa nu fie imbibate cu ulei...delicioase!



P.S: carnea de pui se poate inlocui si cu alte tipuri de carne ( vita sau porc).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui cu susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mirela0911 1

10.04.2011, 16:14

Ce bune-s

MotanLaOale 1

11.04.2011, 09:06

mamaieelena 1

11.04.2011, 09:24

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de coacaze rosii/negre
  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

”Urși” de mămăligă cu brânză

de RODIMUR 5

ieri la 19:36

Salata de cruditati

de Oana 9

ieri la 14:09

Dulceata de gutui

de Ancutsa 5

pe 15.10 la 22:37

Desert prajitura cu mere si branza

de Rocsi 9

pe 15.10 la 21:36

RETETA RECOMANDATA
Orez salbatic si basmati, cu piept de pui