Pui cu legume la cuptor si dressing de smantana

de Oana in Pui, 2 Mai 2009 | 7450 vizualizari

 

Este o reteta de primavara-vara, cu cartofi noi si fasole galbena, teci proaspete din gradina, crude si delicioase!

Ma rog, se poate adapta, dar originalul e mai bun :)

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele de pui(spalate si curatate)
  • 3-4 morcovi taiati pe lung
  • cartofi noi micuti curatati de coaja
  • teci de fasole galbena, intregi
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • menta
         Sos:
  • o cutie mare de smantana grasa
  • o legatura de marar proaspat, tocat marunt
  • cativa catei de usturoi pisati
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume la cuptor si dressing de smantana:

Asezam totul intr-un vas termoreistent. Turnam putin ulei de masline peste legume si carne, condimentam cu sare, piper, busuioc si putina menta, punem putina apa in vas si acoperim cu folie de aluminiu, apoi lasam in cuptor sa se patrunda bine.

Intre timp pregatim un sos cu care vom servi legumele. Amestecam toate ingredientele si lasam la rece pana sunt gata legumele cu pui.

Atentie la  farfuria aburinda, aveti grija sa nu va frigeti la limba, e fierbinte :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume la cuptor si dressing de smantana" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele (Parjoale) din carne tocata de vita

ieri la 16:43

Paste coquillettes cu mazare si bacon

ieri la 16:30

Desert prajitura Fantezie

de dantes 5

pe 19.01 la 12:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

6888 puncte

oanapl

5496 puncte

Rocsi

4747 puncte

katty

4390 puncte

mirela0911

3702 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele (Parjoale) din carne tocata de vita

ieri la 16:43

Paste coquillettes cu mazare si bacon

ieri la 16:30

Desert prajitura Fantezie

de dantes 5

pe 19.01 la 12:50

RETETA RECOMANDATA
Copanele de pui cu susan si pesmet la cuptor